Tarinani

Tervetuloa Sirkkuset blogiini. Olen helsinkiläinen kädentaitoja rakastava nainen.

Nuoresta asti olen tehnyt erilaisia käsitöitä revinnäisistä liinoista kangaspuilla kudottuihin mattoihin. Ansiotyö ei kuitenkaan vienyt käsityöalalle.

Kaipuuni kauneuteen ja rakkauteni tekemiseen ja luomisen iloa alkoi vaivata siinä määrin, että opettelin kasviprässäystä, korujen eri tekniikoita ja virkkaustyylejä ja tekniikkaa, jotka olivat jo unohtuneet.

Virkkaan korien lisäksi pesukintaita. Prässään luonnonkasveja ja teen niistä ekologisia kortteja – siis ei muoviosia.

Koruja olen tehnyt erilaisia, mm. makeanvedenhelmistä sitonut kaulakoruja helmisilkillä. Kumihimotekniikalla olen valmistanut pienistä helmistä kaulakoruja ja samoin turkkilaisella virkkaustekniikalla kaulakoruja. Tosin kumihimokaulakorut eivät ole enää muotia, kun virkkaamalla saa lähes ulkoisesti samanlaista mallia. Joten näitä koruja en ole enää tehnyt.

Kynsilakkakorut olivat viimeisiä harjoitelmiani. Koruja tekee niin moni, etten ole niitä enää tehnyt.

Korjaan kuitenkin myös mielelläni edullisesti rikkimenneet korut – käyttökelvottomina muuten lojuisivat laatikossa.

Tuotteeni sopivat hyvin lahjoiksi. Kortit mm. onnittelu-, syntymä- ja nimipäiväonnentoivotuksiin. Äitien-, Isänpäivän, ystävänpäiväonnitteluihin, eläkkeelle lähteville.  Samoin valmistuneille, ylioppilaille, hääpareille, vauvalle ja eri juhlapäiville sekä myös surunvalittelutilanteisiin. Tai sitten muuten vaan piristykseksi.

Voit tilata Itse tekemiäni ja suunnittelemiani kortteja ja koreja omien haluamasi mittojen ja väritoiveidesi mukaan – Jos kiinnostuit, ota Yhteyttä!

Kysele lisää!