Blogi

Tervetuloa Sirkkuset blogiini. Olen helsinkiläinen kädentaitoja rakastava nainen.

Nuoresta asti olen tehnyt erilaisia käsitöitä revinnäisistä liinoista kangaspuilla kudottuihin mattoihin. Ansiotyö ei kuitenkaan vienyt käsityöalalle.

Kaipuuni kauneuteen ja rakkauteni tekemiseen ja luomisen iloa alkoi vaivata siinä määrin, että opettelin kasviprässäystä, korujen eri tekniikoita ja virkkaustyylejä ja tekniikkaa, jotka olivat jo unohtuneet.

Virkkaan korien lisäksi myös kalalangasta pesukintaita. Prässään siis luonnonkasveja ja teen niistä ekologisia kortteja.

Koruja olen tehnyt erilaisia mm. makeanvedenhelmistä siis sidon kaulakoruja. Kumihimotekniikalla olen valmistanut pienistä helmistä kaulakoruja ja samoin turkkilaisella virkkaustekniikalla kaulakoruja. Tosin kumihimokaulakorut eivät ole enää muotia, kun virkkaamalla saa lähes ulkoisesti samanlaista mallia, joten näitä molempia korutyylejä en enää ole tehnyt. Koruja tekee niin moni nykyään, että en ole enää minkäänlaisia koruja tehnyt.

Kynsilakkakorujakin välillä tein. Sen verran koruista, että korjaan kyllä mielelläni edullisesti poikki- ja rikkimenneet korut – käyttökelvottomina ne muuten lojuvat laatikossa.

Korttini ja korini sopivat hyvin lahjoiksi, Kortit onnittelu-, syntymä- ja nimipäiväonnentoivotuksiin. Äitien-, isänpäivän- ja ystävänpäiväonnitteluihin. Samoin yo-, hääjuhla sekä surunvalittelutilanteisiin.

Voit tilata Itse tekemiäni ja suunnittelemiani koreja ja kortteja väritoiveidesi mukaan – Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Kysele lisää!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s